Contact

Edith Dijk

Gezonde voeding en natuurlijk eten heeft al heel lang mijn belangstelling. Door mijn zoon die vanaf geboorte eczeem en gevoelige darmen heeft ben ik uiteindelijk erachter gekomen dat voeding heel veel kan doen bij lichamelijke en geestelijke klachten, zelf had ik absoluut geen gezond voedingspatroon en ook vitamine tekorten, door andere leefstijl voel ik me zoveel beter, zowel lichamelijk als geestelijk.  Mijn passie is mensen bewust te maken dat veel klachten omkeerbaar zijn door pure voeding en soms met ondersteuning van natuurlijke producten.

Ik heb opleiding tot Natuurvoedingsconsulent gevolgd bij Zonnevlecht Academie, ook heb ik de specialisatie: Hormonen en Ontzuren gevolgd. Via 3Care heb ik de opleiding tot 3Care specialist gevolgd, ik heb bijna drie jaar mensen mogen begeleiden met het 3Care gezondheidsprogramma maar ik vind het niet meer bij me passen en heb besloten om te stoppen met deze begeleiding, wel verkoop ik nog de producten van 3Care. Mijn begeleiding wiil ik op maat maken, kijken naar de leefstijl en de mogelijkheden, bv kant en klare producten adviseren als dit beter bij die persoon past, bv gezonde reep maar heeft de persoon wel iets meer tijd ervoor over dan geef ik graag begeleiding in alternatieven, bv havermoutbrood of gezonde tussendoortjes. Ik kijk ook naar de persooon tegenover mij, als hij/zij bv reuma heeft dan adviseer ik bv geen nachtschadegroenten terwijl een ander dit prima kan verteren. Ook kijk ik of iemand voldoende eiwitten etc. eet en kan ik schema opstellen.

Ik volg regelmatig nascholingen, o.a. op de volgende onderwerpen: sport en voeding, ziekte van Lyme, eczeem, darmproblemen enz. o.a. bij Nutramin.

Graag vertel ik je er meer over. Neem vrijblijvend contact op!

afspraak aan huis of online

in overleg is het mogelijk dat ik praktijk ruimte kan huren per uur, vraag mij naar de mogelijkheden, ik woon in Overijssel, diverse mogelijkheden van verschillende  locaties voor de workshops, ik kan ook aan huis komen voor workshops.
06 – 21 41 86 77 Edith Dijk
info@natuurlijketen.eu

Wil je gezondheidstips, recepten, workshop data of andere informatie per mail ontvangen? Als dank ontvang je gelijk het eetdagboek.

Visit Us On Facebook