EAzG2tWX4AAf9Yx

Kariscrackers zonder gist en suikers en tarwe

Een tijdje terug zag ik een flyer liggen van Kariscrackers bij  Lysa’s Biologische Lunchroom in Nijverdal. Thuisgekomen ging ik direct hun website bezoeken en was meteen super enthousiast, pure ingrediënten zonder toevoegingen van suikers, gist en tarwe en heel belangrijk: ‘ze zijn echt ontzettend lekker en heel voedzaam’

Ik wilde ze heel graag onder de aandacht brengen bij mijn cliënten en volgers op fb en intstagram, dus contact gezocht met dit mooie bedrijf en samenwerking aangegaan en mag ik nu de crackers van Kariscrackers verkopen, www.kariscrackers.nl

Er zijn 5 soorten, dus voor ieder wat wils, er is een koolhydraatarme soort (vezelrijk) en twee glutenarme varianten (mais en boekweit) en haver, spelt en rogge. Granen die verzadigen, de bloedsuikerspiegel mooi stabiel houden en fijn voor je darmen.

Wil je deze ook eens uitproberen? Bel dan 06-21418677 Vitale groet, Edith.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ook aan de slag met gezond(er) eten? Download alvast het eetdagboek!

Behalve het eetdagboek, ontvang je in de toekomst ook nieuws, nieuwsbrieven of andere informatie van mij per mail. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden! Je mailadres wordt niet aan anderen afgegeven.

Visit Us On Facebook