grote_foto1449054867

Dip na de maaltijd? voeding waar je energie van krijgt

Voeding waar je energie van krijgt en niet een dip na de maaltijd, hoe doe je dat?

O.a. door bepaalde voedingscombinaties te vermijden want het kan zijn dat je niet voldoende spijsverteringsenzymen aanmaakt en dan is het voor je lichaam hard werken om bepaalde combinaties te verteren, zoals aardappelen, vlees en groente. Probeer maar eens om dan alleen vlees en groente te eten of alleen aardappelen en groente.

Voel je je dan energieker na de maaltijd? Minder opgeblazen misschien? Wel voldoende verzadigd?

Maar wat ook zorgt voor energie zijn BIOFOTONEN!!

In het volgende bericht ga ik je doorgeven welke voeding veel levenslicht bevat zodat jij ook meer energie kunt gaan ervaren!

Hieronder een uitleg van Biofotonen:

Voedsel heeft naast de chemische samenstelling ook nog een energetisch aspect. De onderzoeker Popp heeft aangetoond dat voedsel energie (biofotonen= kleine energiepakketjes) uit zonlicht opneemt. Hoe meer lichtenergie het voedsel kan opnemen (zoals bij biologisch-dynamische geteelde voeding en zongerijpte vruchten), des te voedzamer het is.

Professor Fritz Albert Popp en medewerkers hebben via hun studies aangetoond dat vele biologische systemen in staat zijn om elektromagnetische golven zoals zonlicht te produceren, ontvangen en op te slaan. Alle levende organismen – ook de mens – geven als het ware licht door het uitzenden van lichtpakketjes (biofotonen genoemd) met een golflengte van 200 tot 800 nanometer. Zo komen gegevens en ervaringen uit de serie ‘Startrek’ steeds dichter bij. Voedsel heeft naast de chemische samenstelling ook nog een energetisch aspect.
Popp heeft aangetoond dat voedsel energie (biofotonen= kleine energiepakketjes) uit zonlicht opneemt. Hoe meer lichtenergie het voedsel kan opnemen (zoals bij biologisch-dynamische geteelde voeding en zongerijpte vruchten), des te voedzamer het is. De mens die dit ‘lichtrijke’ voedingspakket binnenkrijgt wordt gevoed met vitale energie. Voor het lichaam geldt dan hoe meer lichtenergie het kan opslaan uit zonlicht en voedsel, des te krachtiger het elektromagnetische veld en des te meer energie er beschikbaar is voor genezingsprocessen en het behoud van een goede gezondheid.
Bron:
Integrative Biophysics, Fritz-Albert Popp, Kluwer Academic Publishers Group, 2003, ISBN: 1402011393
Bestel ‘Integrative Biophysics’ bij Bol.com

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ook aan de slag met gezond(er) eten? Download alvast het eetdagboek!

Behalve het eetdagboek, ontvang je in de toekomst ook nieuws, nieuwsbrieven of andere informatie van mij per mail. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden! Je mailadres wordt niet aan anderen afgegeven.

Visit Us On Facebook