blue-sky

uitnodiging lezing zuurstof

UITNODIGING

Lezing: Zuurstof

Spreker: Jacques Torn www.sfpr.eu

Datum: ma. 05/11

Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur

Locatie: “Het Kantoor” Maximastraat 1 7442 NW Nijverdal

Kosten: lezing & water gratis, 2 kopjes koffie of thee met wat lekkers €2,50 (contant betalen)

Agenda:

-laat los wat je weet-verwonder je over het onbekende en pak vast wat je raakt

-waarom hebben we allemaal onbewust een tekort aan O2 op celniveau?

-wat is het effect van verzuring en metabolisme? Correlatie tussen ph, mv en O2

-hoe belangrijk is O2 voor ons?

-hoe kunnen we O2 in onze cellen bevorderen

-hoe werkt ASO_activated stabilized Oxygen bij mens, dier en plant

-welke toepassingen van ASO kunnen ons ondersteunen in herstel of gezondheid. (metabolisme, gebit, huid, ogen, oren, neus etc.)

-vragen

Opgave voor 29-10 info@natuurlijketen.eu of 06-21418677

Vitale groet, Edith Dijk www.natuurlijketen.eu

 

Hieronder mijn persoonlijke verhaal waarom ik deze lezing organiseer.

Vanuit mijn opleiding bij Zonnevlecht Academie weet ik dat heel veel mensen verzuurd zijn, ook ik was enorm verzuurd.
Er is nog zo weinig over bekend maar zo belangrijk, door o.a. voeding, stress en straling, topsport raakt lichaam verzuurd. Ook bij de 3Care opleiding werd mij heel duidelijk uitgelegd hoe lichaamscellen zijn opgebouwd: zuurstof, vocht en dan pas voeding! Als zuurstof en vocht niet voldoende in cellen aanwezig zijn kunnen voedingstoffen niet worden opgenomen.

Door o.a. zuren en giffen uit: vlees, suikers, alcohol, koffie, zwarte thee, spinazie, cacao, frisdranken, pijnstillers, sporten, stress, milieu stoffen, E-nummers, vaccinatie, schoonmaakmiddelen, roken raakt ons lichaam verzuurd. Door basische voeding; groenten kruidenthee, fruit kunnen we dit weer in balans brengen maar vaak is dit niet voldoende omdat lichaam deze afvalstoffen niet zomaar kunnen afvoeren.

Welke klachten en ziektes komen door verzuring?

-zweetvoeten – versterkte eeltvorming -tandplak, eczeem -steenpuisten -psoriasis -aambeien -acne -diabetes – osteoporose – grijze haren – haaruitval – afbrekende vingernagels

-cellulitis – verkalkingen – artrose -jicht -reuma -gal/nierstenen -gezwellen -cysten -verslijmde luchtwegen -gordelroos -schimmels -fibromyalgie -doorbloedingsstoornissen (koude handen/voeten) -oedeem enz.

Ik heb als puber ontzettend genoten van mijn uitgaansperiode met alle nadelige gevolgen… ik heb vroeger gerookt, veel suikers gegeten, veel alcohol gedronken, liters koffie gedronken ook veel stress gehad wat ook ontzettend nadelig werkt voor verzuring, ik weet dat ik gevoelig ben voor straling dus alles bij elkaar zorgde dit voor vele klachten.

Voeding is maar een onderdeel in het gehele plaatje de rest moet ook in balans zijn voor een gezond lichaam, mijn passie is om mensen bewust te maken dat vele klachten en ziektes omkeerbaar zijn dus daarom heb ik deze avond georganiseerd, heb zoveel geweldige ervaringen gelezen over zuurstof, ben zelf ook net begonnen en merkte al meteen dat ik makkelijker de 4 trappen naar kantoor op kon lopen, ook de eczeem op mijn vinger een paar druppels mee ingewreven en ongelooflijk hoe mooi dit geneest. Voor het bloedend tandvlees ook geweldig en heb spontaan een menstruatie, vanuit opleiding ook geleerd dat menstruatie eigenlijk geweldig mooi is van moeder natuur want op deze manier raken we onze afvalstoffen kwijt dus merk ik nu al wat het met mijn lichaam doet.

Ik nodig je graag uit voor deze informatieve avond zodat je bewust wordt dat een mens niet zonder zuurstof kan maar dat vele mensen helaas wel op celniveau een zuurstoftekort hebben.

Vitale groet, Edith Dijk.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ook aan de slag met gezond(er) eten? Download alvast het eetdagboek!

Behalve het eetdagboek, ontvang je in de toekomst ook nieuws, nieuwsbrieven of andere informatie van mij per mail. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden! Je mailadres wordt niet aan anderen afgegeven.

Visit Us On Facebook