yoga-2662237_1920

Ontspannen

Ontspan, voeding is maar een onderdeel van een gezonder leven. Als je stress niet “aanpakt” dan kun je je lichaam echt heel ziek maken. Iedere keer als je stress hebt maakt je lichaam cortisol aan. Dit was vroeger hard nodig want dan kon je vluchten voor bv die tijger, maar tegenwoordig vluchten (rennen) we niet meer en slaat het lichaam het overige cortisol op als buikvet.

Maar ook vele andere klachten kun je krijgen als je een stressvol leven hebt. Ik heb een breed netwerk van diverse therapeuten en kan doorsturen afhankelijk van je klachten. Ook goed om te weten is dat je lichaam bij stress meer vitamines en mineralen verbruikt, wil je hierover meer info dan kun je een consult bij mij boeken of je opgeven voor de 4 weekse mindful walk & voeding voor je mind deze organiseer ik samen met Jolanda Winters.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ook aan de slag met gezond(er) eten? Download alvast het eetdagboek!

Behalve het eetdagboek, ontvang je in de toekomst ook nieuws, nieuwsbrieven of andere informatie van mij per mail. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden! Je mailadres wordt niet aan anderen afgegeven.

Visit Us On Facebook