water-3267961_1920

Gezonde cellen

Je lichaam bestaat uit biljoenen lichaamscellen, deze zijn basaal gezien opgebouwd uit water, zuurstof en voedingstoffen, als de eerste twee niet voldoende aanwezig zijn, dan kunnen voedingstoffen niet worden opgenomen. Belangrijk dus!

Water: je kunt mij vragen om kosteloos het waterprotocol toe te sturen. We moeten geen slokjes drinken maar 1 of liever nog 2 glazen ineens achter overslaan en dan minstens 6 tot 8 glazen per dag. Heb je honger? Drink dan een eerst glas water want als je lichaam dorst heeft, dan kun je een hongergevoel krijgen.

Zuurstof: als je de hele dag binnen werkt en je gaat ’s avonds naar de sportschool dan krijg je niet de benodigde zuurstof binnen, dus beter zou zijn om minstens een half uur in buitenlucht te zijn en dan pas naar de sportschool te gaan. Je kunt ook ademhalingsoefeningen doen in de buitenlucht (of bij een openstaand raam).

Adem diep in en houd de ademhaling vast, net zolang tot je het gevoel krijgt dat je uit elkaar knapt, dan in kleine pufjes uitblazen en doe dit nog 2 keer.

Ook zijn er fantastische resultaten met zuurstofdruppels, ieder mens heeft op celniveau zuurstof tekort, vraag mij voor meer info.

Voedingstoffen: om de juiste balans qua voedingstoffen binnen te krijgen is onmogelijk, door o.a. landbouw verarming, snelle groei enz. zitten er veel te weinig vitamines en mineralen in de voeding. Als bv je dunne darm opname verlaagd is dan nemen voedingstoffen ook niet voldoende op, of als je te weinig goede vetten eet (vit. A,D,E,K zijn vetoplosbare vitamines). Wil je weten of je dunne darm opname is verlaagd en/of wil je weten of je vitamines en mineralen tekort hebt? Maak dan een afspraak want via bio resonantie meting kan ik dit bij je vaststellen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ook aan de slag met gezond(er) eten? Download alvast het eetdagboek!

Behalve het eetdagboek, ontvang je in de toekomst ook nieuws, nieuwsbrieven of andere informatie van mij per mail. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden! Je mailadres wordt niet aan anderen afgegeven.

Visit Us On Facebook