3care-logo

Gratis aanschuifochtend “3 care gezondheidsprogramma” uitleg

tijdens het aanschuif uurtje op donderdag  27/09 ga ik je uitleggen wat het 3 care programma inhoudt en heb je gelegenheid om vragen te stellen. Op mijn site www.natuurlijketen.eu kun je bij begeleiding 3 care programma ook al de nodige informatie vinden en de ervaringen lezen en ook op www.3care.eu  kun je veel info vinden, ook het filmpje van Coby Bouwkamp, oprichtster van het 3 care programma is aanrader.
Het is geheel vrijblijvend, mijn passie is om gezondheid door o.a. pure voeding over te brengen op anderen en ik kan me heel goed voorstellen dat je eerst meer informatie wilt en wilt kijken of het bij je past, daarom dit GRATIS aanschuifuurtje.

Liever een andere dag? Dat kan op do. 4/10 om 10.00 uur en vrijdag 19-10 om 10.00 uur.

LET OP!! ALLEEN VIA OPGAVE MOGELIJK, MAXIMAAL PLEK VOOR 4 PERSONEN!! INFO@NATUURLIJKETEN.EU OF BEL EDITH 06/21418677

VITALE GROET, EDITH

NATUURLIJK ETEN

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ook aan de slag met gezond(er) eten? Download alvast het eetdagboek!

Behalve het eetdagboek, ontvang je in de toekomst ook nieuws, nieuwsbrieven of andere informatie van mij per mail. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden! Je mailadres wordt niet aan anderen afgegeven.

Visit Us On Facebook