goed fout producten foto

Workshop: Gezonde Keus

Zie jij de bomen nog door de supermarkt?
Welke muesli en welke crackers zijn nu goed enz. enz.
Aan de hand van een tafel vol producten ga ik uitleggen waarom je beter voor het ene product kunt kiezen en wat de nadelen zijn van het andere product. Zodat je betere keuzes leert te maken die belangrijk zijn voor je gezondheid.
Stel dat je veel producten eet die een hoge GI (glycemische index) hebben en je hebt de bekende bloedsuikerdipjes dan is het goed om te weten waar je op moet letten. Of als je obstipatie hebt dan goed om te weten welke producten meer vezels bevatten. Of bij hoge bloeddruk of te hoog cholesterol, welke goede vetten kun je dan beter eten (dit geldt trouwens ook voor iedereen, want preventief aan je gezondheid werken is ook heel belangrijk)
Aan het eind krijg je van mij waardevolle informatie mee zodat je thuis nog eens rustig kunt doorlezen.

Investering: €17,50

zie datums bij “agenda” en fb

Locatie: Maximastraat 1 in Nijverdal in “Het Kantoor”

Ik hoop je te zien!

Vitale groet, Edith.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ook aan de slag met gezond(er) eten? Download alvast het eetdagboek!

Behalve het eetdagboek, ontvang je in de toekomst ook nieuws, nieuwsbrieven of andere informatie van mij per mail. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden! Je mailadres wordt niet aan anderen afgegeven.

Visit Us On Facebook