zuurbase

verzuring hoe weet je of je verzuurd bent?

zuur base check samenvatting verzuring

Via bovenstaande link kun je document downloaden om meer te weten te komen over verzuring, op verschillende manieren kun je verzuring aanpakken, heel belangrijk om te weten dat het niet alleen door VOEDING komt maar dat STRESS EN STRALING altijd meespeelt en combinatie is, dus eet je nog zo gezond maar heb je veel stress dan kan dit zelfs nog verzurender zijn voor je lichaam.

Ik kan je hierin begeleiden op de manier die bij jou past in jouw tempo.

Je kunt me mailen via info@natuurlijketen.eu (bellen kan ook maar komende weken minder goed bereikbaar, 06-21418677)

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Ook aan de slag met gezond(er) eten? Download alvast het eetdagboek!

Behalve het eetdagboek, ontvang je in de toekomst ook nieuws, nieuwsbrieven of andere informatie van mij per mail. Je kunt je natuurlijk altijd afmelden! Je mailadres wordt niet aan anderen afgegeven.

Visit Us On Facebook